Liverpool vandt i Helsinki

01.08.2015 Kl. 18:48
Liverpool gjorde hvad der skulle til, da man her til aften vandt med 2-0 over HJK Helsinki

Liverpool har delt deres trup op i to til denne weekend. Den ene del mødte i dag HJK Helsinki og den anden del, der tæller flere af de spillere, der er kommet sent ind i sommertræningen, møder Swindon Town i morgen.

I dagens kamp spillede Liverpool en boldbesiddende kamp imod et Helsinki-hold, der er midt i deres egen sæson. De finske værter forsvarede sig fint og Liverpool havde tålmodighed på bolden – det gav en affære, som i store dele af kampen ikke rigtig var værd at skrive hjem om.

Men Liverpool kom igennem til sidst. Divock Origi kom ind ved pausen og det var belgieren, der bragte Liverpool i front efter 72 minutter. Jordon Ibe driblede på højrekanten, lagde den ind til James Milner, der fandt Origi med en smart pasning bagom støttebenet – fra tæt hold sparkede belgieren så stensikkert Liverpool i front.

Få øjeblikke senere sendte Adam Lallana et kort hjørnespark ud til Phillipe Coutinho. Efter en et-to kombination med James Milner sendte den lille brasilianer et skud afsted, der ramte en forsvarer og sejlede over i det lange hjørne til resultatet 2-0.

Det var en kamp, som Liverpool kan være fint tilfredse med. Den var kontrolleret og de finske mestre formåede aldrig rigtig at true Simon Mignolets mål.