Liverpool og Tottenham sejrede i generalprøver

Af Mads Bye Marboe
05.08.2017 Kl. 18:26
Liverpool og Tottenham spillede lørdag deres sidste testkampe inden sæsonstart, og begge mandskaber kom derfra med sejre.

I næste weekend indledes den nye Premier League-sæson, og lørdag testede Liverpool og Tottenham sig af for sidste gang.

Førstnævnte fik besøg af spanske Athletic Bilbao, og The Reds kom fra opgøret med en sejr i bagagen. Scoringen blev åbnet efter omkring 20 minutters spilletid, da Roberto Firmino blev nedlagt i feltet. Brasilianeren sparkede selv straffesparket, selvom James Milner var på banen, og det gjorde han ganske sikkert.

Ikke mange minutter skulle der dog gå, før baskerne var tilbage i opgøret. Inaki Williams, som førhen er blevet rygtet til Premier League, satte udligningen ind bag Simon Mignolet.

Stillingen forblev 1-1 ved pausen, og til anden halvlegs start blev samtlige ti markspillere udskiftet af Jürgen Klopp. I første omgang gav det mere initiativ til Bilbao, men det var alligevel Liverpool, som skulle komme foran. Denne gang var det Ben Woodburn med scoringen.

Ikke mange minutter før tid faldt så også den afgørende scoring, da Dominic Solanke headede et indlæg ind. Liverpool vandt dermed 3-1.

Liverpool var dog ikke alene om en god generalprøve, for Tottenham trak sig ligeledes sejrsrigt ud af opgøret mod Juventus. Danske Christian Eriksen var med, og han skulle komme til at spille en nøglerolle.

Først og fremmest var det dog Harry Kane, som kom i fokus. Omkring ti minutter inde i opgøret sendte Kieran Trippier et indlæg ind mod bagerste stolpe, hvor Harry Kane stod fri og kunne heade Tottenham foran.

Trippier måtte senere i halvegen udgå med en ankelskade, men det ændrede ikke på, at de engelske værter var bedst. Moussa Sissoko stod blandt andet for et forsøg på stolpen, men det var alligevel Christian Eriksen som skulle blive kampens anden målscorer. Eriksen udnyttede en dyb aflevering fra Dele Alli efter pausen, og så var stillingen pludselig 2-0.

Scoringen blev kampens sidste, og således kom Tottenham ligeledes fra deres generalprøve med en sejr.