Leicester kørte Pardews svage tropper over

Af Gustav Tornby
22.10.2016 Kl. 15:52
Leicester vandt overbevisende 3-1 hjemme over Crystal Palace, mens Stoke ude slog Hull med 2-0.

Leicester har været som nat og dag i Premier League. På hjemmebane har man endnu ikke tabt, mens man ude har tabt alle fire kampe.

Efter tre Premier League-kampe i streg uden sejr var det derfor tiltrængt med sikre rammer hjemme på King Power Stadium, hvor Crystal Palace lørdag eftermidag kom på besøg.

Der var ikke de store chancer i første halvleg, men tre minutter før pausen kunne Ahmed Musa sparke Islam Slimanis glimrende aflevering ind i kassen og lune tilskuerne på King Power Stadium med en scoring lige inden pausen.

Efter pausen fortsatte the Foxes og blot 20 minutter inde i halvlegen stod det 2-0. Denne gang var det Shinji Okazaki, der på ægte Okazaki-stil fik prikket en ripost i kassen og jublede som havde han vundet i lotto.

Christian Fuchs lukkede kampen med et tordenhug af et langskud 10 minutter før tid.

Yohan Cabayes mål til 3-1 fem minutter før tid kunne heller ikke ændre på, at det blev Leicester, der trak sig sejrsrigt ud af kampen og dermed rykker op på 12. pladsen i ligaen.

Andetsteds sikrede Stoke sin anden sejr i træk da to flotte mål af Xherdan Shaqiri gav en 2-0-sejr på udebane mod Hull.