Kane-hattrick sender Spurs videre i FA Cuppen

Af Mads Gluud
19.02.2017 Kl. 15:53
Der var ingen slinger i valsen, da Tottenham slog Fulham i FA Cuppen 3-0. Kane scorede hattrick, Eriksen lavede en flot assist.

FA Cuppen har i år leveret mange overraskelser, og mange Premier League-hold er blevet slået ud af mindre hold, senest Burnley og Leicester er blevet slået ud.

Men selvom Tottenham ikke har leveret prangende præstationer på det seneste, så var der ingen tvivl efter kampen om, at Tottenham var klart bedre end dagens modstander Fulham.

Det startede også godt for Spurs, der leverede den ene chance efter den anden, og man sad med fornemmelsen af, at det kun var et spørgsmål om tid, før målet ville komme.

Det skete så også efter knap et kvarter spillet, hvor Trippier fandt Kane omkring det lille felt, hvor englænderen sikkert puffede den i kassen til 1-0.

I anden halvleg blev det mere lige, men Tottenham havde stadig masser af chancer, og kort inde i anden halvleg lukkede og slukkede Kane til 2-0.

På fremragende forarbejde af Winks fik Eriksen bolden og med knivskarp præcision fandt han Kane inde foran kassen til en tro kopi af føringsmålet til 1-0.

Fulham var derfor tvunget til at komme længere frem, og selvom de faktisk skabte lidt, så var det igen Tottenham, der lynede med et kvarter igen.

Alli fandt Kane i dybden, som uden problemer skød den i mål til 3-0.

Det blev også kampens resultat, og Tottenham er dermed i kvartfinalen i FA Cuppen.