Eriksen redder Tottenham med kongemål

26.04.2017 Kl. 20:54
Christian Eriksen blev den helt store helt, da Tottenham på udebane slog Crystal Palace med 0-1 og holder dermed trykket på Chelsea.

Tottenham var pisket til sejr, da holdet onsdag gæstede Crystal Palace i Premier League. Med sejr kunne Spurs-spillerne skimte Chelsea på førstepladsen med fire points op, mend et holdt hårdt i en kamp, hvor danske Christian Eriksen blev den store helt.

Kampen blev indledt intenst men uden de helt store chancer. Christian Eriksen sparkede inden for rammen to gange, men danskerens forsøg blev ikke farligt for alvor. Efter 23 minutter kom Kyle Walker tættere på for gæsterne, da han sparkede en løs retur i feltet et par meter over målrammen.

Crystal Palace ville også lege med, og det blev til en enkelt god chance før pausen. Andros Townsend vendte flot og tog et par træk på tværs af banen, inden han sparkede bolden over fra distancen. Tættere på kom de to manskaber ikke, og dermed var det 0-0 ved pausen.

Anden halvleg åbnede med en grim situation. Palace-profilen Mamadou Sakho faldt uheldigt ned, og fik drejet sit knæ i en grim retning. Til stående klapsalver blev Sakho båret ud af banen, og hans sæson er efter alt at dømme slut. Skaden chokerede hjemmeholdet, mens det fik Tottenham bedre ind i opgøret.

Med lidt over en halv time igen opstod en kæmpechance til Dele Alli. Tottenham-stjernen kom først på et godt indlæg, men bagerst i feltet fik landsholdsspilleren drejet bolden på tværs og akkurat forbi opstanderen.

Det lignede en af de dage for Tottenham, men efter 77 minutter ville en dansker det anderledes. Christian Eriksen tog chancen fra 35 meter, og med et god dyk placerede han sit spark helt ude i venstre side og uden chancer for Hennesey i Crystal Palace-målet.

En vigtig scoring fra Eriksen, der blev kampens eneste. Den sikrer samtidig, at Tottenham fortsat lægger pres på Chelsea helt i toppen af Premier League. Tottenham er fire point efter Chelsea efter 33 runder, og meget kan dermed stadig nå at ske i en tæt topstrid.