Defoe sikrede sejren i flot Bournemouth-comeback

Af Mathias Stage
15.09.2017 Kl. 21:02
Bournemouth lavede comeback hjemme på Vitality Stadium (Dean Court) og vandt med 2-1 over oprykkerne fra Brighton.

Jermain Defoe scorede serjsmålet, da AFC Bournemouth vandt med 2-1 og dermed tog deres første Premier League-sejr i denne sæson i hjemmekampen mod Brighton fredag aften.

Bundrutinerede Defoe vendte rundt i feltet og sparkede med en klinisk afslutning bolden i kassen. I øvrigt på oplæg af en velspillende Jordon Ibe, og så brød jublen ellers løs på Dean Court.

Ibe lavede også assisten til det første mål for Bournemouth, da han med hælen lagde den af til Andrew Surman, der efter 69 minutter sparkede 1-1 målet ind og annullerede det føringsmål, som gæsterne fra Brighton lavede blot fire minutter forinden.

Efter en kedelig første halvleg kom der mere liv i kampen i anden halvleg. Brighton kom foran ved Solly March, der headede den i kassen efter et solidt indlæg fra Pascal Gross. Det var sådan set ikke ufortjent, men Bournemouth viste, at Premier League-erfaring er både dyr og vigtig og fik vendt tingene på hovedet.

Med det resultat er Bournemouth nummer 19 i Premier League med tre point for fem kampe – men nu trods alt på tavlen. Oprykkerne fra Brighton er nummer 14 i rækken med fire point.

De to hold mødes igen på tirsdag i EFL Cup'en. Igen på Dean Court.