City tromler videre: Sterling i hopla i sikker 5-0-sejr

Af Jeppe Augustsen
23.09.2017 Kl. 15:55
Raheem Sterling nettede to gange, da Manchester City vandt 5-0 over Crystal Palace.

Formstærke Manchester City tog i dag hjemme imod kriseramte Crystal Palace, der havde tabt de første fem kampe inden dagens opgør.

Roy Hodgsons tropper skulle derfor levere en meget stærk indsats for at få point med hjem fra Etihad Stadium, men sådan skulle det ikke ende.

Der skulle dog gå 44 minutter, før det lykkedes Manchester City at komme på måltavlen. David Silva fandt Leroy Sané, der flot gjorde det til 1-0.

I anden halvleg satte hjemmeholdet tempoet op. Fem minutter inde i anden halvleg udbyggede Raheem Sterling føringen til 2-0, og ni minutter senere scorede han også til 3-0.

Med små ti minutter tilbage af den ordinære spilletid gjorde Sergio Agüero det til 4-0, og til sidste kom Fabian Delph også på måltavlen til slutresultatet 5-0.