Chelsea-trio besøgte Ryan Mason på hospitalet

Af Gustav Tornby
23.01.2017 Kl. 13:03
Gary Cahill tog sammen med Chelsea-kaptajn John Terry og assistenttræner Steve Holland ind og besøgte Ryan Mason oven på gårsdagens forfærdelige hændelse.

Ryan Mason og Gary Cahill stødte sammen i det 12. minut af Chelseas 2-0-sejr over Hull søndag aften og mens Gary Cahill blev meldt klar til at fortsætte kampen og sågar scorede til 2-0 i anden halvleg, så måtte Ryan Mason bæres af banen efter mere end ni minutters afbrydelse på banen.

Efterfølgende skrev de engelske aviser Daily Mail og Daily Mirror, at Ryan Mason var i livsfare efter at have fået kraniebrud, men Hull kunne sent søndag aften fortælle på klubbens hjemmeside, at midtbanespilleren var i en stabil tilstand.

Efter kampen mellem de to klubber tog Chelsea-spilleren Gary Cahill ind på St. Mary's Hospital i det vestlige London sammen med Chelsea-kaptajn John Terry og assistenttræner Steve Holland.

Chelsea-trioen kom ikke til at se til Mason, da han fortsat blev opereret, men de brugte en del tid sammen med Ryan Masons forældre, der var til stede til kampen på Stamford Bridge. Det skriver London Evening Standard.

Modsat Mason kunne Cahill side op efter sammenstødet i over et minut og var tilbage på sine fødder inden for to minutter.

Han var inden da blevet undersøgt af to medlemmer fra Chelseas lægestab og fik meldingen, at han kunne spille videre.