Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Reid vil afvise Spurs og Arsenal

Af Redaktionen
03.03.2015 Kl. 08:36
Winston Reid er klar til at skrive under på en ny aftale med West Ham og afvise de øvrige bejlere. Dette på trods af de mange rygter de seneste måneder.   

Det er Daily Mail, der i dag skriver, at new zealænderen med de danske rødder vil forlænge sin aftale hos West Ham, inden kontrakten hos The Hammers løber ud til sommer. 

Klubbens ejere David Gold og David Sullivan menes at have tilbudt Reid en god kontrakt, der udover lønmæssigt at afspejle spillerens position i klubben, også har en række bonusser. Klubbens nuværende position og gode sæson in mente, skulle Winston Reid have besluttet, at forlænge sit ophold hos klubben. 

Både Tottenham og Arsenal har elles været mere end interesserede i Reid, der jo har kontraktudløb til sommer og som en af Premier League bedste forsvarsspillere ville være lidt af et scoop at få til på en fri transfer. 

Reid vil dog ifølge mediet afvise interessen og sige pænt nej tak, for i stedet at blive hos manager Allardyce og det West Ham-hold, der har spillet en flot sæson, som lige nu rækker til en niendeplads i Premier League.

26-årige Reid kom til England fra FC Midtjylland tilbage i 2010 og er nu viceanfører hos West Ham.

DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER:

01. – DI MARIA VAR FOR GRIM TIL REAL MADRID

02. MOURINHO JOKER: HAVED LYST TIL AT SLÅ HAM IHJEL

03. KUN EN REAL MADRID-SPILLER OVERGÅR MESUT SIDEN ARSENAL-SKIFTE

04. MEDIE: BARCA KLAR TIL AT SÆLGE TIL PL-TRIO

 

Annonce