Karakterbog: Capital One Cup-finalen 2015

01.03.2015 Kl. 18:24
Chelsea blev årets vinder af Capital One Cuppen med en flot 2-0 sejr over Tottenham og Eriksen. Her får du en uddybende karakterbog fra kampen på Wembley Stadium i London. Tre spillere er fremhævet fra hver af de to mandskaber.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Petr Cech: 6

Branislav Ivanovic: 7

Gary Cahill: 7

Man of the Match. Terry var fremragende, ikke kun på grund af sit mål til 1-0, men i særdeleshed på grund af fornemt defensivt arbejde, der udover et hav af vundne dueller også talte måden, hvorpå han dirigerede Chelsea frem til et clean sheet i dag. Stor præstation af Chelsea-kaptajnen.

Kurt Zouma: 6

Cesar Azpilicueta: 6

Willian: 7

Havde måske ikke sin største kamp, men Hazard er bare altid god. Chelsea kiggede konstant efter belgieren i håb om inspiration, inspiration, han for det meste giver ved sin blotte tilstedeværelse. Var tæt på at score til 3-0, da han sendte den snært forbi Lloris' mål med et signaturskud efter det lange hjørne i anden halvleg.

Ramires: 6

Cesc Fabregas: 7

Lidt små-provokerende som altid og måske ikke helt i topform. Alligevel var Costa en afgørende spiller for Chelsea. En konstant torn i øjet på Spurs-forsvaret og manden bagved det 2-0 mål, der ved hjælp af Kyle Walker passerede Spurs-keeperen Hugo Lloris.

Juan Cuadrado: 6

Hugo Lloris: 6

Kyle Walker: 5

Jan Vertonghen: 4

Eric Dier: 5

Danny Rose: 6

En god præstation af unge Bentaleb. Han satte ikke mange afleveringer forkert og var generelt katalysator for meget af det drive, som Spurs diskede op med.

Ryan Mason: 6

Nacer Chadli: 4

Eriksen havde en svær kamp, hvor han konstant blev lukket ned af Chelseas defensiv. Havde ikke mange spilmuligheder eller løb fra holdkammeraterne, men var giftig i første halvleg, da han ramte overliggeren med et direkte frispark.