Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Billede: Antyder Balotelli et Liverpool-exit?

Af Redaktionen
01.02.2015 Kl. 23:13
Mario Balotelli har sat gang i rygterne, her godt 25 timer før transfervinduets lukning, eftersom han tidligere i dag postede et billede med et kontroversielt budskab på sin personlige Instagram-profil.   

Mario Balotelli har været rygtet væk fra Anfield nærmest siden han kom til klubben i sommers – hovedsageligt på grund af en svær start, der endnu ikke har budt på mere end to mål, samt en del utilfredshed med italienerens præstationer. 

Balotellis agent, Mino Raiola, har for ellers for nyligt påpeget, at Balotelli er glad i Liverpool og har endnu engang tydeliggjort, at det er spillerens sidste chance for succes i en topklub.

Også Liverpool-manager Brendan Rodgers afviste før weekendens sejr over West Ham, at man ville sælge Mario Balotelli i dette transfervindue.

For en gangs skyld, beder den italienske angriber dog selv om en masse rygter – søndag aften postede han et billede af Don Corleone, mafia-bossen fra filmen 'The Godfather', der på billedet citeres således: 

– Øjeblikket vil komme, hvor alle vil få som de fortjener.

Præcis hvad Balotelli mener med dette er usikkert, men mon ikke der kommer en del reaktioner på dette i løbet af mandagen – flere har allerede reageret kraftigt, hovedsageligt imod italieneren, der endnu har sit første Premier League-mål til gode for Liverpool FC. 

Balotellis situation blev ikke gjort lettere, da Daniel Sturridge kom tilbage efter sin skade i lørdagens kamp og tilmed scorede et mål, et mål, der gør Balotellis plads fra bænken endnu mere markant. Forlader Balo mon England i løbet af mandag? Følg rygterne minut for minut i løbet af mandagen med TRANSFER LIVE! 

Annonce