Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: Liverpool henter makker til Sturridge

Af Redaktionen
30.01.2015 Kl. 01:42
Liverpool FC ser efter nye muligheder til offensiven og her skulle Brendan Rodgers nu være klar til at hente Danny Ings i Burnley, der kan fås på en fri transfer.   

22-årige Ings står uden kontrakt til sommer. Derfor kan Liverpool hente spilleren gratis allerede nu og derefter lade ham spille sæsonen ud i Burnley, inden han kan drage til Anfield til sommer. Det er The Telegraph og The Express, der blandt en del andre medier, bringer historien her til morgen. 

Angribere som Fabio Borini, Rickie Lambert og Mario Balotelli har ikke ligefrem imponeret på Anfield og med comeback til Daniel Sturridge, samt tilgang af Divock Origi til sommer, så kan Danny Ings være med til at tegne det nye Liverpool-angreb.

Ings står noteret for syv Premier League-mål i denne sæson og har vist rigtig godt spil på et Burnley-hold, der ellers har haft store problemer med spillet. Klubbens manager Sean Dyche bekræftede da også torsdag, at der havde været kontakt til Danny Ings fra andre klubber, kontakt, som medierne mener kommer fra Merseyside. 

Helt gratis for Liverpool FC bliver det dog ikke at hente den tidligere U21-landsholdsspiller. Fordi Ings er under 24 år gammel, skal Liverpool betale Burnley 30 millioner kroner i kompensation, hvilket dog stadigvæk er billigt i forhold til hvad et reelt køb fri af kontrakten ville have kostet. Ings er ifølge Transfermarkt vurderet til 35 millioner kroner og med forlydender om, at Burnley krævede omkring det dobbelte sidste sommer, så kan det være en god handel til prisen for Brendan Rodgers og co. 

Danny Ings, der kom til Burnley fra Bournemouth i 2011, er også blevet sat i forbindelse med Tottenham.

XPREMIERX

Annonce