Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skrtel: Glad for at jeg fortsatte

Af Marcus Sørensen
22.12.2014 Kl. 09:48
Martin Skrtel kæmpede videre og blev på banen på trods af, at han fik en flænge i hovedbunden. Det skulle vise sig at være et godt valg, da Skrtel seks minutter inde i overtiden headede det udlignende mål i kassen.

Liverpool spillede i går en af sæsonens bedste kampe, men symptomatisk for Merseyside-klubben i denne sæson, fik Rodgers' tropper ikke glæde af alle tre point, da man i stedet måtte dele med Arsenal på Anfield i en medrivende 2-2 affære.

Martin Skrtel havde en noget blandet dag på kontoret, da han i lang tid så ud til at blive lidt af en skurk i Liverpool. Slovakken var involveret en smule i begge Arsenal-scoringer, mens han efter et sammenstød med Olivier Girouds knopper, endte ud med en stor flænge i hovedbunden. Det var dog ikke nok til at slå den hårde slovak ud, hvilket han og Liverpool senere blev glade for, da han dybt inde i dommerens tillægstid headede det udlignende mål i kassen.

Skrtel er glad for, at han fortsatte på trods smerterne.

– Det går godt nu. Det gjorde ganske ondt lige, da det skete, men det sker i fodbold. Jeg er bare glad for, at jeg kunne fortsætte og spille hele kampen, siger Skrtel til Liverpoolfc.com.

– Jeg er glad for scoringen for den hjalp os til at tage et point, men vi er skuffede efter den præstation, vi leverede, hvor vi dominerede og havde fortjent mere.

Liverpools næste opgave bliver oprykkerne fra Burnley den 26. december.

Annonce