Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny United-stjerne: 'Mancunians' er fantastiske

Af Redaktionen
30.10.2014 Kl. 13:29
Angel di Maria er yderst tilfreds med livet som Manchester United-spiller, og fremhæver især byens mennesker, som han mener er fantastiske.

Rekordkøbet Angel di Maria har fået en forrygende start på tilværelsen som fodboldspiller hos Manchester United, hvor han i flere omgange har markeret sig, og vist prøver på sine utrolige offensive evner. Men det er ikke kun klubben der tiltaler den argentinske verdensstjerne, som også har forelsket sig i byen, og dens mennesker.

– Menneskerne her er fantastiske. Jeg føler mig virkelig godt tilpas, jeg er meget glad, og virkelig tilfreds. Måden hvorpå folk behandler mig, for mig til at føle varm indeni, og før jeg flyttede hertil havde jeg ikke meget kendskab til byen, men jeg er virkelig glad for at være her, forklarede han til klubbens officielle hjemmeside.

– At have alle bag sig på Old Trafford hele tiden er også fantastisk. Fansene synger altid, og støtter os. Når tingene ikke går som de skal fortsætter de med at støtte os, og det driver os virkelig til at gøre det bedre, og give alt hvad vi har, forklarede han blandt andet. 

Angel di Maria har hidtil markeret sig med flere scoringer og oplæg i sæsonstarten, og spillede sin første dårlige kamp for klubben, da man i søndags spillede 1-1 mod topholdet Chelsea. 

Annonce