Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Big Sam hylder City-stjerne: Umulig at stoppe

Af Redaktionen
24.10.2014 Kl. 11:13
West Ham-manager Sam Allardyce hylder i sin klumme den argentinske verdensstjerne, Sergio Agüero, som han mener er ustoppelig på sine gode dage. 

Der venter et topopgør i Premier League den kommende weekend, når formstærke West Ham tager imod ligeledes formstærke Manchester City hjemme på Boleyn Ground.

Inden da er førstnævntes manager Sam Allardyce ude med enorme roser til sidste weekends firemålsskytte, Sergio Agüero, som han mener er ustoppelig, når det kører for ham. 

– Med Agüero tror forsvarsspillere tit de har ham under kontrol, men ud af ingenting flytter han bolden, og afslutter med kort aftræk, og så ligger bolden i målet. Det er sådan topspillere gør, de tager en på sengen, forklarede han i sin klumme hos London Evening Standard. 

– Hvad fortæller jeg mine forsvarsspillere, at de skal gøre? Bede til gud, for nogle gange, uanset hvor hårdt du træner, må du bare erkende, at nogle spillere er ustoppelige. 

Sam Allardyce, der også uddeler roser til sin egen profilerede frontløber Enner Valencia, føler sig ikke i tvivl om, at morgendagens opgør mod de forsvarende mestre bliver en af sæsonens sværeste opgaver for det ellers så formstærke London-mandskab. 

Annonce