Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rodgers forsvarer festende Sterling

Af Redaktionen
23.10.2014 Kl. 09:06
Raheem Sterling er blevet kritiseret for at være taget på natklub dagen efter han grundet træthed blev fritaget af det engelske landshold, men Liverpool-manager kommer nu sin unge stjerne til forsvar. 

Der var stor virak omkring stortalentet, Raheem Sterling, da det engelske landsholds tidligere på måneden var samlet. Kometen ytrede til landstræner Roy Hodgson, at han var for træt til at spille udekampen mod Estland, og fik lov til ikke at rejse med til Talinn.

Dagen efter blev 19-årige Raheem Sterling spottet i fuld vigør på en natklub, og er siden da blevet mødt med stor kritik af den engelske presse, men Liverpool-manager Brendan Rodgers kommer nu sin profil til undsætning.

– Jeg tror med hensyn til Raheem, at det er indlysende for alle hvor meget han fokuserer på sin fodbold – derfor er det virkelig uheldigt, hvis han seks dage før sin næste kamp, og på en dag, hvor han har fået fri, ikke kan få lov til at gå i byen uden at møde kritik. Det er måske en historie for nogen, men hvis du undersøger det detaljeret, så er der ingen historie at hente der, meddelte Rodgers i kølvandet på gårsdagens afklapsning mod Real Madrid. 

– Det var uden tvivl med hundrede procent sikkerhed en bytur, som han havde ret til at have, ja, erklærer Rodgers, der efterfølgende også havde tid til at skamrose netop Raheem Sterling for sin præstation mod de forsvarende Champions League-mestre, der problemfrit vandt 3-0 på Anfield. 

Liverpool skal forsøge at rejse sig, med eller uden Raheem Sterling, den kommende weekend, når formstærke Hull City gæster Anfield lørdag eftermiddag. 

Annonce