Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PL-managere anklages af FA efter dommerkritik

Af Redaktionen
23.10.2014 Kl. 11:35
Neil Warnock og Garry Monk, der er managere for henholdsvis Crystal Palace og Swansea, skal nu stå til regnskab overfor FA, grundet deres nylige dommerkritik. Warnock er blevet anklaget af FA, mens Monk skal forklare sine kommentarer.

Flere kontroversielle episoder udspillede sig denne weekend i Premier League, og dette kastede efterfølgende kritiske ryster af sig fra både Crystal Palace-manager, Neil Warnock, og Swansea-manager, Garry Monk, der begge åbenlyst følte sig bortdømt. 

Begge var forventet at blive anklaget af FA for deres højlydte dommerkritik, men det er kun førstnævnte, der er blevet anklaget for dårlig opførsel af det engelske fodboldforbund. Garry Monk derimod er blevet bedt om at forklare sig selv, da han efter søndagens nederlag til Stoke kaldte nigerianske Victor Moses en snyder, og kritiserede dommeren for at dømme straffesparket, som han kaldte en afskyelig beslutning.

Neil Warnock derimod var rasende over måden hvorpå Chelsea-spillerne havde indflydelse på dommer Craig Pawson, der ifølge den rutinerede englænders udtalelser er for ung til at dømme kampe på dette niveau.

Warnock har indtil den 27. oktober til at svare på anklagen, mens Monk skal forsvare sig selv til FA senest på den samme dato. 

Annonce