Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Premier League-legender i dansk radio

Af Redaktionen
17.10.2014 Kl. 13:55
Arsenal-legenden Patrice Viera og Newcastle-koryfæet Alan Shearer var torsdag i dansk radio, da programmet Liga på P3 fik de to stjerner i tale

Viera og Shearer var blandt de mange stjerner, som torsdag aften var samlet til et Hall of Fame-arrangment i Manchester, hvor de to spillere modtog en hædersstatuette for deres meritter i Premier League. 

Begge legender var med på P3 over telefonen, hvor de kommenterede lidt på aftenens oplevelser. Alan Shearer sagde blandt andet:

– Det er dejligt at være her sammen med så mange andre store navne, og det er selvfølgelig en stor ære at blive optaget i Hall of Fame.

– Jeg er en meget heldig fyr, der altid har elsket at spille fodbold.

Også Patrick Viera talte med Liga og imens Alan Shearer tidligere var blevet optaget, men først modtog hædren torsdag, så var Viera netop blevet kåret, da han talte til de danske lyttere:

– Det har været en rigtig god aften, konstaterede franskmanden og fortsatte:

–  Det (Hall of Fame) er en fantastisk ting for mig og gør mig meget stolt og glad, nåede han at sige, inden en fotosession tvang ham videre i aftenens program.

Alan Shearer er stadigvæk den mest scorende Premier League-spiller nogensinde med sine 260 mål. Englænderen spillede i Newcastle fra 1996-2006, Viera i Arsenal fra 1996-2005.

Annonce