Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Remy revser Liverpool: Derfor kollapsede Anfield-transfer

Af Mahmoud Menhem
28.09.2014 Kl. 06:42
Chelseas Loic Remy er ikke tilfreds med den måde, som Liverpool agerede på, da han var tæt på at skifte til Merseyside-klubben, og fortæller nu, hvad der i virkeligheden skete.

I sommers var Loic Remy meget tæt på at skifte fra oprykkerne fra Queens Park Rangers til Liverpool, hvor han var til lægetjek, men skiftet kollapsede.

Remy endte i stedet med at skifte til Chelsea, og han fortæller nu, at Liverpool ikke gad at hente ham på grund af bekymringer om hans hjerte, og franskmanden giver udtryk for store frustrationer omkring de spekulationer, der var omkring sagen.

– Jeg kom til lægetjekket, og alt var fint, og efter det ønskede de at være sikre på, at alt var i orden med mit hjerte. De bad om at en hjertespecialist kom for at se på det, og fyren sagde åbenbert, at de ikke kunne blive 100% enige om, hvorvidt jeg kunne fortsætte med at spille fodbold eller ej, udtaler Remy ifølge Daily Star og fortsætter:

– Jeg kunne ikke forstå det, fordi de vidste det før jeg kom. Jeg havde netop fortalt min agent, at hvis dette (skiftet, red) ikke skulle blive til, så er det fordi, at det ikke er noget for mig. Nu har jeg det meget bedre i Chelsea. Jeg er meget glad for at være her, og der er derfor, jeg altld siger, at der er en grund til, at alt sker.

– Der er mange spillere med samme situation som jeg. Jeg ved ikke, hvorfor folk tror, at der er så stor en ting, der kan få mig til at stoppe med at spille fodbold. Jeg var mere forvirret af, at Liverpool sagde, at jeg havde medicinske problemer, da det ikke er fair.

– Jeg har været hos den bedste specialist i London, og han fortalte mig, at jeg stadig kan spille, så det var ikke særlig godt gjort af dem (Liverpool, red). Selv hvis de ikke ønsker at hente mig til klubben, fint, men de behøver ikke at få alt dette frem i aviserne, for så vil alle de andre klubber være bange for at hente mig.

Annonce