Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Rodgers lander stjerne-keeper

Af Redaktionen
01.09.2014 Kl. 06:02
Man er ikke helt tilfreds med Simon Mignolet i Liverpool, men nu tyder meget også på, at belgieren får ganske kvalificeret konkurrence om pladsen i målet på Anfield Road

Flere engelske medier, heriblandt The Express skriver, at Liverpool præsenterer den Champions League-vindende, tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes mandag. 

Brendan Rodgers udtalte efter søndagens sejr over Tottenham, at en sidste signing inden vinduet i aften smækker i, ikke er usandsynlig. Med dén information in mente, samt tvivlen omkring belgiske Mignolets stabilitet, virker en transfer af Valdes til Merseyside ganske realistisk. 

En aftale for 32-årige Valdes behøver dog ikke at falde i dag, men kan laves udenfor transfervinduet – målmanden er nemlig på en fri transfer, efter at han ikke ønskede at forlænge aftalen i FC Barcelona, hvor han har været førstevalg siden 2002. 

Valdes er i øjeblikket skadet, men forventes klar igen til november, hvor han håber på at have den nye klub på plads for længst. Detinationen kunne altså meget vel blive Premier League og Liverpool, hvor Valdes jo som bekendt, udover verdens bedste liga, også vil kunne skrive flere Champions League-kampe på CV'et.

HUSK AT FØLGE DEADLINE DAY ONLINE PÅ PLBOLD.DK – VI OPDATERER HELE DAGEN – OG NATTEN MED TRANSFER LIVE

Annonce