Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Liverpool og City vil markere sig

Af Benjamin Riis Hass
23.08.2014 Kl. 09:15
Manchester City tager på mandag imod Liverpool hjemme på Etihad Stadium til et brag af en kamp. Gary Neville mener, at de to hold vil gøre alt for at markere sig fra sæsonens start. 

Blot to uger inde i den nye sæson møder sidste sæsons nummer et og to hinanden, og det er en perfekt mulighed for at få et psykisk overtag for et af holdene, mener Gary Neville. Begge hold vandt deres første kamp i sæsonen sidste weekend, men derfor er der stadig små skavanker på begge hold, da nogle af deres spillere opstartsfase blev ødelagt af VM. Den tidligere United-spiller mener dog, at denne kamp kan blive afgørende senere hen, og han ser frem til et brag af en kamp. 

– Det er fantastisk for os seere, at kampen kommer nu, men for holdene er det måske lidt tidligt på sæsonen, siger 39-årige Neville til Sky Sports. 

– Efter et VM er der altid nogle småproblemer for de store hold i starten af sæsonen, og vi så heller ingen af de store hold vinde på en så overbevisende måde, som vi måske kan se frem til længere hen på sæsonen. Nogle af spillerne har kun fået en uges træning, og det er slet ikke nok, så vi kan godt se frem til et højere niveau om nogle uger. 

– I den perfekte verden ville Manuel Pellegrini og Brendan Rodgers ønske, at denne kamp skulle spilles om et par uger og ikke før. Det er bestemt ikke et ønsketidspunkt, kampen kommer på i år for de to managere, mener Gary Neville. 

– De ønsker at markere sig overfor hinanden. De her indbyrdes kampe var dødsens vigtige sidste år, og jeg ser frem til at se samme intensitet igen i år. 

Gary Neville tipper Chelsea til at løbe med guldet i år, men han mener dog også, at Manchester City blot bliver bedre og bedre, og at de demonstrerede deres styrke i udekampen mod Newcastle. 

– Det er svært at spille ude mod Newcastle på ethvert tidspunkt på sæsonen, men det er ret tydeligt, at City vil bevise noget i løbet af de næste par uger, især med alle de spillere der kommer tilbage, mener den 39-årige United-legende. 

– Når man ser på City, så synes jeg, de ser meget stærke ud. De har en stærk trup, og de har nogle spillere, der virkelig kan gøre en forskel – såsom Vincent Kompany og Yaya Toure – men de tilføjer også bare mere til Citys spil som helhed. Hvis de fortsætter på den måde, så kan de også være en kæmpe stor bejler til titlen i år, men Chelsea er mine favoritter, afslører Neville. 

Annonce