Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea: Vi undervurderer ikke Leicester

Af Benjamin Riis Hass
23.08.2014 Kl. 09:28
Chelsea har fået en stille og rolig opstart i Premier League, hvor de første lagde ud mod oprykkerne fra Burnley, i senere i dag kommer en anden oprykker på besøg - denne gang er det Leicester med danske Kasper Schmeichel på holdet. 

Der er store forventninger til Chelsea i dette års udgave af Premier League. De har forstærket sig godt, hvor man blandt andet har hentet stjerner som Diego Costa og Cesc Fabregas. 

Leicester vandt sidste år Championship med danske Kasper Schmeichel i buret og kommer til Premier League med stor gejst og optimisme – og Chelseas portugisiske manager, Jose Mourinho, vil heller ikke undervurdere oprykkerne.

– De er jo mestre, så de kommer med gejst og vindermentalitet fra sidste sæson, og de har store forventninger om at spille i Premier League. Jeg tror, de er meget motiverede, siger Mourinho ifølge Tribalfootball.com.

– De ved, at ethvert point er værdifuldt i Premier League, især for de hold der kæmper for at blive i ligaen, så de kommer for at få point. De skal ihvertfald ikke undervurderes, fastslår portugiseren. 

Annonce