Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Borgerkrig kan sende profil til Man. United

Af Redaktionen
20.08.2014 Kl. 02:22
De ukrainske mestre Shakhtar Donetsk er som alle andre klubber i landet, plaget af uroen i Ukraine - dét kan nu sende holdets største profil til Manchester United  

Shakhtars manager Mircea Lucescu indrømmer nemlig, at profilerne Douglas Costa og Fernando begge kan blive solgt denne sommer.

Imens Fernando mest er rygtet til Italien, så er den 23-årige playmaker Douglas Costa, flere gange blevet sat i forbindelse med Manchester United denne sommer.

Costa, der af fansene i Donetsk betegnes som en af holdets bedste, kan både gøre sig centralt på midtbanen, men også på den offensive midtbane og på begge kanter, kan brasilianeren udfolde sit seværdige spil. Selvom det i sidste sæson blev til 27 kampe i Shakhtar for den vævre spiller, så indrømmer manager Lucescu, at et skifte nu kan være tæt på:

– Jeg taler generelt nu og generelt, så er alle spillere til salg. Tidligere har jeg ladet folk som Fernandinho og Willian gå, siger Lucescu til Tuttomercatoweb.com og uddyber.

– Douglas Costa og Fernando er meget vigtige spillere for mig. Hvis vi beholder dem, er det en god ting, men vi ved, at de før eller siden skal forlade klubben. Tingene bliver afgjort de næste dage, når transfervinduet lakker mod enden.

Tidligere på sommeren var United-målet Douglas Costa blandt dem, der ikke ville vende tilbage til træning i Donetsk. Holdet besluttede i kølvandet på borgerkrigen i landet, samt spillernes protester, at flytte klubbens aktivitet til den vestlige del af landet.

 

 

Annonce