Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Messi overvejede London-klub

Af Redaktionen
22.07.2014 Kl. 16:49
Lionel Messi var efter sigende tæt på et chok-skifte, inden han for et par måneder tilbage, satte sin underskrift på en ny kontrakt med FC Barcelona  

Det er den spanske avis Vozpopuli, der blandt andet også breakede Alexis Sanchez' skifte til Arsenal, der nu beretter, at Messi kunne være endt hos Arsenal denne sommer, med beslutninger der blot er et par måneder gamle. 

Messi forlængede med FC Barcelona i foråret, men havde forinden afvist et tilbud fra Barca, eftersom bonusordningerne ikke var gode nok til argentineren.

Vozpopuli skriver, at Messi inden han satte sin underskrift med Barcelona, overvejede at skifte til Emirates og Arsenal. Messi mente ifølge mediet, at klubben passede godt til ham og spurgte efter sigende Cesc Fabregas indgående til, hvordan det var at bo i London og at spille for The Gunners. Ydermere skulle Messi have bedt sin agent tage en vurdering af, hvorvidt et skifte var realistisk. 

Arsenal havde måske ikke haft råd til Messi, men mediet foreslår, at hvis Barca-stjernen havde bedt om det, så ville klubben have haft forståelse – sådan blev dog imidlertidigt ikke, for Messi er foreløbig Barcelona-spiller de kommende år. 

Annonce