Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Cech: Vi har gjort fremskridt

Af Daniel Nordentoft
24.04.2014 Kl. 13:13
Petr Cech mener ligesom sin manager, at det for Chelsea i denne sæson har handlet om at få gang i en proces, og det har de formået, mener tjekken. 

José Mourinho har brugt meget af sin taletid i medierne på at nedtone Chelseas rolle i mesterskabskampen, fordi klubben er i gang med en genopbygningsproces, som portugiseren kalder det. Klubmålmanden Petr Cech er af samme overbevisning, og derfor er det ingen katastrofe, hvis man står tomhændet tilbage i maj måned. 

– Vi er ikke favoritter til titlen. Hvis vi ikke vinder den, vil vi blive skuffet, men det var ikke målet. Som manageren (Mourinho, red.) sagde, er det en proces at få opbygget det hold, han ønsker, forklarer den toperfarne Chelsea-keeper ifølge Evening Standard og fortsætter: 

– Vi har gjort fremskridt, også selvom der ikke er nogle trofæer i slutningen til at bevise det. Vi har været på udkig efter stabilitet, og i de sidste par sæsoner har vi haft en masse trænerudskiftninger. Det er virkelig vigtigt at starte med en manager og slutte med den samme. Til næste sæson kan vi gøre endnu større fremskridt.

– Uanset hvad der sker i denne sæson, vil det være endnu bedre i næste sæson på grund af den tillid, vi har fået, og vi vil være i en endnu bedre position til at indfrie vores mål, slutter Petr Cech, der efterhånden nærmer sig de 32 år. 

Chelseas mesterskabschancer er nærmest ikke til at få øje på længere i Premier League, men til gengæld er de én kamp fra Champions League-finalen, der i år bliver afviklet i Lissabon.

 

Annonce