Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

EKSKLUSIVT: Kvist om Premier League og fremtid

Af Jeppe Augustsen
22.03.2014 Kl. 01:50
PLbold.dk’s læsere fik muligheden for at stille Premier Leagues nye dansker, William Kvist, et spørgsmål. Han har nu selv udvalgt de tre bedste spørgsmål og svaret på dem her:

Er der forskel på tempo og fysik i Premier League i forhold til Bundesligaen?

Ja, det er der. Jeg oplevede en stor forskel i tempo og fysik, da jeg skiftede fra FC København til Stuttgart i Bundesligaen, men det samme mærkede jeg med mit skifte til Premier League. Kampene foregår i et højt tempo, og bolden skifter ejermand eller hold lidt oftere. Man spiller på en måde lidt mere ‘friskt’, og man prøver flere sværere afleveringer, hvilket resulterer i, at kampen bølger frem og tilbage.

Hvilken liga vil du gerne slutte din karriere i?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg gerne vil slutte i FC København. Jeg vil gerne komme hjem, og give noget tilbage af det jeg har lært i udlandet. Det er fedt at være i London og prøve noget nyt, og min kone og jeg elsker rejse, og når mine ben er endnu dårlige end til FCK, så kunne det være sjovt at spille i USA, Australien eller Asien. Hvem ved? Men måske et sidste eventyr et eller andet sted af personlige årsager, hvor man kommer ud oplever noget. Men det er ikke fastlagt, og der sker mange ting i fodboldverdenen, og jeg er kun 29 år gammel, så der er lang tid endnu.

Hvem tror du vinder mesterskabet i denne sæson?

Jeg vil sige, at det er en kamp mellem Chelsea og Manchester City. Jeg så Chelsea mod Galatasaray, og vi har også lige mødt dem, hvor jeg godt nok sad på bænken, men de er enormt struktureret – og med en Eden Hazard kan alting ske. De virker meget målrettet, og spillerne kender deres opgaver. 

Manchester City har nok det højeste topniveau i ligaen og har slået flere hold med 6-0. De har en fantastisk trup, men de har også bundniveau at slås med. Men jeg synes det er meget lige mellem de to.

Annonce