AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2020 10:18
Zola: Chelsea-stjerner kedede sig under Sarri

Det var ikke ligefrem en fest for flere af Chelseas profiler, da Maurizio Sarri stod i spidsen for The Blues.


Maurizio Sarri formåede at føre Chelsea til en plads i top 4 samt til triumf i Europa League, men italieneren blev aldrig nogen favorit hos hverken fans og spillere, og efter blot en enkelt sæson forlod han klubben. 

Siden da har der været snak om, at Sarris træningsmetoder ikke ligefrem vakte glæde hos Chelsea-spillerne, og Gianfranco Zola, der var assistent for Sarri i Chelsea, bekræfter nu dette: 

- Hazard og Willian havde det svært med de øvelser og den træning, vi lavede. Den var dog nødvendig for andre spillere, siger Zola til beIN Sports.

- Men de var fantastiske, for selvom de kedede sig, så holdt de ud. 

Hazard og Willian var ikke de eneste, der ikke ligefrem glædede sig til Sarris træning, men ifølge Zola er det en del af pakken at kede sig som fodboldspiller: 

- I starten gjorde spillerne alt det, vi bad dem om, men efter mange ugers repetition blev spillerne trætte og begyndte at kede sig. Men det er en del af jobbet at kede sig, og det kan være med til at gøre dig bedre.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED