Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2021 19:02
Zlatan revser Manchester United: De har en lille klubs mentalitet

Zlatan Ibrahimovic fortæller et par sandheder om Manchester United i sin nyeste bog.


Vi kender alle Zlatan Ibrahimovic for ikke at lægge fingre imellem i sine udtalelser, og selvom svenskeren helt åbenlyst var glad for sin tid i Manchester United, var der også ting, der virkelig gik ham på.

Han oplevede blandt andet at få trukket knap otte kroner fra sin månedsløn, fordi han gjorde brug af minibaren på et hotel.

Og det får ham nu til at sige, at Manchester United har en mentalitet som en lille klub i sin nye bog Adrenalin.

- En ting overraskede mig. Alle ser på Manchester United som en topklub og en af de rigeste og en af de stærkeste klubber i verden, og set udefra virkede det også sådan for mig. Men da jeg kom dertil, så jeg en lille, lukket mentalitet, skriver Zlatan ifølge The Athletic i sin nye bog.

- En dag var jeg på hotellet med holdet før en kamp. Jeg blev tørstig, så jeg åbnede minibaren og tog en frugtjuice. De tog et pund fra min månedsløn.

Ibrahimovic spillede for Manchester United fra 2016 til 2018, hvor det i alt blev til 53 kampe med 29 mål til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE