Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 14:12
Zlatan med dårlig joke om Liverpools skadeskrise: Jeg kan sælge dem fire "forsvarere"

Zlatan Ibrahimovic bragte Liverpools defensive skadesproblemer op under sin optræden på den italienske musikfestival Sanremo.


Zlatan Ibrahimovic har i disse dage fået en form for værtsrolle på den traditionsrige italienske musikfestival Sanremo, og på scenen som en anden entertainer kunne han på åbningsdagen ikke dy sig fra at lave sjov på bekostning af Liverpool og klubbens skadeskrise.

Den tidligere Manchester United-angriber jokede nemlig med, at han gerne vil arrangere sin egen festival, men modsat Sanremo, hvor 27 artister optræder, skal svenskerens festival kun have 22 sangere - og en scene på størrelse med San Siro.

Derfor er der et par sangere i overskud, og de kunne passende blive solgt til Liverpool.

- Zlatan Festival kommer til at have 22 forskellige sangere, så de kan spille 11 imod 11. Jeg bliver derfor nødt til at sælge fire sangere, og jeg hører, at Liverpool er på udkig efter forsvarere. Slår de ikke til, må jeg bruge de overskydende sangere i haven og lade dem arbejde, sagde Zlatan på scenen ifølge Sempre Milan.

Der er noget i det regnestykke med sangerne og salget til Liverpool, som ikke helt går op, men generelt tyder det på, at den svenske angriber var sin personlighed eller persona tro, da han også kom med klassiske Zlatan-kommentarer som denne;

- Det er en ære at være her, men det er også en ære for jer at have mig her. Normalt føler jeg mig stor, magtfuld, men her føler jeg mig lille. Men jeg er altid større og mere magtfuld end jer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED