AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 14:19
Zlatan håner Lukaku: Ville betale £50 for en god førsteberøring

Zlatan Ibrahimovic advarer Inters fans om, at de ikke skal forvente god teknik fra Romelu Lukaku.


Zlatan Ibrahimovic har stor succes i amerikanske LA Galaxy, som han har spillet for siden 2018, hvor han kom til fra Manchester United.

Her var han holdkammerat med Romelu Lukaku, som denne sommer skiftede til én af Zlatans tidligere klubber; Inter. 

Nu joker svenskeren således, og siger, at han tilbød Lukaku et væddemål om hvorvidt han havde teknik nok til at lave gode første førsteberøringer.

- Jeg vil sige dette om Lukaku: forvent ikke en god teknik, for hans største force er ren styrke. Da vi var i Manchester United tilbød jeg ham et væddemål. Jeg sagde, at jeg ville give ham £50 for hver gang han lavede en god førsteberøring, hvortil han spurgte, hvad han ville få, hvis han tæmmede den godt hver gang. Jeg sagde ingenting, men at han ville blive en bedre spiller, lyder det fra Zlatan ifølge Give Me Sport.

Svenskeren forklarer dog, at Lukaku ikke tog imod væddemålet, og at han tror på, at belgieren får succes i Inter.

- Til information tog han ikke imod væddemålet. Måske var han bange for at tabe det. Spøg til side så har han en sult efter at bevise sig overfor verden, og jeg er sikker på, at han kommer til at gøre det godt i Inter.

Lukaku spillede 66 kampe for United, og scorede 28 mål for klubben. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED