AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 12:35
Zlatan-comeback for Sverige? Agent vil aflevere angriberen personligt

Mino Raiola er meget forhippet på at få Zlatan Ibrahimovic med til VM-slutrunden næste sommer.


Det svenske landshold sikrede sig mandag aften en plads ved VM-slutrunden i Rusland næste sommer, da de sendte Italien ud i mørket efter en samlet sejr på 1-0. 

Efterfølgende er spekulationerne omkring et comeback for Zlatan Ibrahimovic på landsholdet begyndt, og Manchester United-angriberens agent, Mino Raiola, er meget opsat på at få den rutinerede svensker med til slutrunden. 

- Hvis det er op til mig, vil jeg personligt aflevere ham, skriver den karismatiske agent i en sms til den svenske avis, Expressen

Den svenske landstræner, Janne Andersson, lader dog ikke til at være lige så opsat på at få Manchester United-angriberen med til VM-slutrunden, efter Manchester United-spilleren stoppede på landsholdet for halvandet år siden. 

- Det er helt utroligt. Denne spiller stoppede på landsholdet for halvandet år siden, men vi taler stadigvæk om ham. Vi har et hold, der har udrettet en stor bedrift i denne kvalifikation. Så lad os tale om de spillere, der har udrettet det her, lød det fra den svenske landstræner på et pressemøde efter triumfen ifølge Ritzau.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED