Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2021 19:16
Zlatan afslører: Sådan snød jeg United for 40 millioner kroner

Zlatan Ibrahimovic fortæller i et opsigtsvækkende interview med Sport Bladet, at han ødelagde Manchester Uniteds promoveringsplan i forbindelse med hans skifte dertil.


Zlatan Ibrahimovic er kendt for at være lidt af en ballademager.
 
I 2016 fik han en ordentlig skideballe af Manchester Uniteds vicebestyrelsesformand, Ed Woodward, da han annoncerede sit skifte til De Røde Djævle lidt for tidligt.
 
Den svenske angriber offentliggjorde skiftet på sin Instagram-profil, og det var Woodward altså angiveligt ikke tilfreds med.
 
Ibrahimovic hævder nemlig, at han dermed ødelagde Uniteds promoveringsprojekt i forbindelse med købet af svenskeren, og at det kostede klubben fem millioner pund - 40 millioner kroner.
 
- Faktum er, at jeg gik på Instagram og skrev: "Min næste klub bliver Manchester United." Jeg var så træt af forhandlingerne. Så brød helvede løs. Mino (Raiola, hans agent, red.) havde lyst til at dræbe mig, siger Ibrahimovic i et nyligt interview med Sport Bladet.
 
- Det var ene og alene min skyld. Mino Raiola havde ikke noget at gøre med. Jeg mistede tålmodigheden, det er det hele.
 
Ibrahimovic' tid hos Manchester United var plaget af skader, men han formåede alligevel at nette 29 gange i løbet af 53 kampe.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE