AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 17:17
Ziyechs ankomst er ikke lig med profilafgange hos Chelsea

Det er ikke en selvfølge, at Willian og Pedro forlader Chelsea til sommer efter købet af Hakim Ziyech. Det siger Frank Lampard.


Torsdag blev Hakim Ziyech præsenteret som ny spiller hos Chelsea, og straks førte det til spekulationer om, hvorvidt det nu var sikkert, at to rutinerede spillere skulle væk fra klubben.

Både Willian og Pedro har kontraktudløb til sommer, men trods tilgangen af Ajax-stjernen, der spiller de samme positioner i offensiven, er det ikke givet, at de to nuværende Chelsea-spillere kommer i overskud.

Sådan lyder meldingen fra Frank Lampard.

- Nej, det er det ikke. Samtalerne er i gang med disse spillere. De har begge været succesfulde spillere i klubben, siger Chelsea-manageren ifølge Goal.

Foruden Willian og Pedro råder the Blues også over Callum Hudson-Odoi og Christian Pulisic til pladserne på kanterne, og de er begge på langvarige kontrakter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED