Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2020 21:20
Ziyech med råd til bænket United-spiller: Tag det roligt

Hakim Ziyech har tre ord at sige til sin gode ven og tidligere holdkammerat.


Chelsea-spiller Hakim Ziyech er overbevist om, at Donny van de Beek snart vil bevise sit værd for Manchester United forud for søndagens opgør mellem de to klubber på lørdag.

Van de Beek skiftede til United i sommerens løb fra Ajax for 39 millioner euro. Men han har endnu ikke bevist sit værd på Old Trafford, hvor det kun er blevet til to startopstillinger i EFL Cuppen.

Ligeledes er Ziyech også begyndt sin karriere hos Chelsea langsomt.

Dueon havde et godt forhold til hinanden hos Ajax, og marokkaneren er altså som sagt overbevist om, at hans gode ven snart vil finde fode hos United.

- Jeg ved, at det kommer til at tage noget for tid ham at blive kendt med det hele, og så er jeg sikker på, at han nok skal bringe noget kvalitet til holdet, fortæller marokkaneren, da han bliver adspurgt om Van de Beeks situation.

- For ham er den vigtigste ting lige nu at tage det roligt.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED