AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2020 09:19
Ziyech er ikke nok: Chelsea åbner forhandlinger med Sancho

Chelsea vil ikke nøjes med Hakim Ziyech, og derfor har klubben nu indledt forhandlinger med Jadon Sanchos lejr.


Tidligere på ugen kunne Chelsea annoncere købet af Hakim Ziyech, og handlen med Ajax fik straks spekulationerne til at på, hvorvidt klubben herefter stopper jagten på Jadon Sancho.  

Det er dog ikke tilfældet, hvis man skal tro France Football.

Mediet, der står bag Ballon d’Or-uddelingen, rapporterer, at Chelsea ikke stiller sig tilfredse kun med Hakim Ziyech, og derfor har klubben anført af Marina Granovskaia indledt forhandlinger med repræsentanter for Jadon Sancho.

Det engelske stjerneskud er en særdeles ombejlet spiller, og der er en klar forventning om, at der bliver krig om at sikre sig hans underskrift i sommerens transfervindue, hvor klubber som Manchester United, Liverpool og Manchester City også meldes som interesserede.

Om Chelseas tilnærmelser på nuværende tidspunkt giver klubben en fordel, skal vi ikke kunne gøre os kloge på, men det er ikke nyt, at the Blues gerne vil have fat i den engelske landsholdsspiller.

19-årige Jadon Sancho har i denne sæson scoret 16 mål og lavet 17 assists i 30 kampe for Dortmund.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED