AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 11:58
Zidane: Jeg vender snart tilbage

Den forhenværende Real Madrid-træner begynder snart at træne igen.


Han nåede at vinde tre Champions League-titler i streg med Real Madrid, så mon ikke en række storklubber i Europa er interesseret i at tilbyde Zinedine Zidane et nyt hjem.

Formentlig inden alt for længe, for i et interview med RTVE fortæller den franske fodboldlegende, at han snart vender tilbage til trænergerningen.

- Jeg vender helt sikkert snart tilbage som træner, for jeg elsker fodbold, og fodbold er hvad, hele mit liv har drejet sig om, skulle Zidane angiveligt have sagt, mens han så sin søn Elyaz spilel for Real Madrids ungdomshold.

Zidane, 46, har i den seneste tid været rygtet til Manchester United som José Mourinhos afløser, ligesom han også var tippet til at overtage det franske landshold efter Didier Deschamps.

Sidstnævte sidder dog sikkert i trænersædet efter triumfent til VM-slutrunden, så en tilbagevenden som klubtræner virker mest realistisk lige nu.

- Zidane kan vælge og vrage, fortalte hans tidligere holdkammerat Claude Makelele til L'Equipe.

- Han har vundet tre Champions League-titler i streg. Det har ingen andre i historien gjort. Nu har han muligheden for at hvile sig lidt, men jeg ved, han vender tilbage, for han elsker fodbold. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED