AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 10:27
Zidane er rystet: Liverpool er klar til at byde €250 mio. på Mbappé

The Reds har angiveligt lige meldt sig ind i kampen om den franske superstjerne, melder El Desmarque.


Adskillige fodboldpersonligheder mener, at Kylian Mbappé er nødt til at forlade fransk fodbold, hvis han skal realisere sit potentiale og være med i diskussionen om, hvem der er verdens bedste spiller.

Real Madrid så rigtigt gerne, at det blev for dem, at den franske superstjerne tog næste skridt i karrieren, men sådan har man det angiveligt også på Anfield. Det skriver spanske El Desmarque.

Derfor har Liverpool kastet sig ind i kampen om Mbappé,  for som det spanske medie skriver, så skal man købe de bedste spillere, hvis man vil forblive det bedste hold.

Og Jürgen Klopp mener ganske forståeligt, at den 20-årige franskmand er den ægte vare, hvorfor The Reds angiveligt er klar til at skrue et særdeles lukrativt tilbud sammen til Mbappé.

Liverpool valgte som bekendt ikke at investere stort denne sommer i kølvandet på Champions League-triumfen, og derfor skulle klubben nu have knap €250 millioner - svarende til 1,9 milliarder kroner - stående i banken øremærket til Mbappe-købet.

Det ville gøre ham til verdens dyreste fodboldspiller,  men Liverpool skulle også kunne tilbyde Mbappé en løn, som ville gøre ham til én af de bedst betalte i verden.

Derudover kæmper The Reds også med om titler i både Premier League- og Champions League, hvor særligt sidstnævnte skulle være af største prioritet for Mbappé,  så et sådan tilbud ville friste franskmanden.

Derfor skriver El Desmarque, at Zinedine Zidane er nervøs for at miste signingen af superstjernen til Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED