AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:08:2019 21:08
Zankas nye makker: United-forsvarer er tæt på skifte til tyrkisk storklub

Kan Marcos Rojo blive enig med Fenerbahce, så skulle vejen til en etårig lejeaftale være banet.


Kan Marcos Rojo og Fenerbahce blive enige om en kontrakt, så skulle den argentinske midterforsvarer kunne boarde flyet med kurs mod den tyrkiske storklub.

Det tyrkiske medie Sporun Dibi skriver nemlig, at Manchester United og Fenerbahce er blevet enige om vilkårene for en etårig lejeaftale.

Der er dog forskellige meldinger om, hvorvidt Rojo selv ønsker skiftet. Der er næppe nogen tvivl om, at den argentinske centreback gerne vil forlade Manchester United denne sommer, og han skulle angiveligt være vred over, at hans mulige skifte til Everton blev spoleret.

Sporun Dibi skriver dog, at han ingen interesse har i at skifte til Fenerbahce, som tidligere i transfervinduet hentede Mathias Zanka Jørgensen i Huddersfield for at forstærke forsvaret.

Klubben er dog stadig på markedet efter en midterforsvarer og har altså Marcos Rojo i sigtet.  Modsat det tyrkiske medie, så skrev pådeligelige The Times tidligere denne søndag, at spilleren forsøgte at presse Manchester United-ledelsen til netop at lade ham udleje til Fenerbahce.

Meldingerne varirerer altså, men Manchester United har med sikkerhed identificeret argentineren som én af de spillere, klubben er villige til at skille sig af med - særligt efter købet af Harry Maguire.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED