AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 22:13
Zaha forklarer sommerens transferanmodning

Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha har forklaret, hvorfor han tidligere på sommerens indgav en transferanmodning.


Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha var et stort transferemne denne sommer, hvor Everton og særligt Arsenal var interesserede i den ivorianske landsholdsspiller. Wilfried Zaha var også selv interesseret i at skifte væk fra The Eagles og han indgav endda en transferanmodning.

Det til trods formåede han ikke at skifte væk fra Selhurst Park, hvorfor han stadig er Crystal Palace-spiller. Nu åbner Wilfried Zaha dog op for, hvorfor han indgav en transferanmodning denne sommer.

- Det der skete denne sommer skete. Jeg fik fortalt nogle ting, som ikke skete og det var jeg ikke tilfreds med, udtaler kantspilleren til fan-siden HLTCO og fortsætter:

- Men jeg er stadig Palace-spiller og jeg ønsker at gøre det godt for klubben. Klubbens fans holder af en og ønsker kun en det bedste. Jeg vil også altid elsker Crystal Palace - lige meget hvad der sker, slutter Wilfried Zaha.

Wilfried Zaha og Palace-holdkammeraterne tager søndag imod Wolverhampton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED