AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2019 21:16
Zaha anklager Moyes for at have ødelagt hans karriere

Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha var en kort overgang i Manchester United under David Moyes, og det var ikke just noget drømmeophold for kantspilleren.


Ifølge Daily Mail har Wilfried Zaha udtrykt sin frustration over David Moyes og hans trænerstabs arbejdsmetoder og måde at behandle den ivorianske offensivspiller på. Og ifølge hovedpersonen selv følte han aldrig, at han fik en reel chance i førsteholdstruppen under Moyes' ledelse. 

- Det, der gjorde mest ondt på mig, var, at jeg ikke fik en ordentlig chance for at bevise mit værd, samt jeg blev kaldt et flop. Hvordan kunne jeg overhovedet være det, når jeg ikke fik en chance for at spille, spørger Wilfried Zaha forundret. 

Kantspilleren blev i sin tid hentet til Manchester United af legenden Sir Alex Ferguson, men det var under David Moyes, at den nuværende Crystal Palace-spiller skulle have blomstret. Det lykkedes dog aldrig, og i stedet tog Zaha vigtige erfaringer med sig videre i karrieren. 

- Oplevelsen har givet mig meget og bevist, at jeg kan gøre alt, så længe jeg tror på mig selv. Jeg skal blot blive ved med at arbejde hårdt og forblive dedikeret, og intet skal komme i vejen for mig og mine mål, siger Wilfried Zaha. 

Den 25-årige ivorianer har kontrakt med Crystal Palace til sommeren 2023. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED