AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 12:10
Young forklarer: Derfor ignorerede jeg Liverpool og afviste City

Ashley Young havde tilbud fra ærkerivalerne, da han besluttede sig for at skifte til Manchester United.


Ashley Young holdt indledende forhandlinger med Manchester City, men ignorerede helt Liverpools anmodning, da han erfarede, at Manchester United var interesseret i at hente ham i 2011.

Den engelske winger var blandt de mest eftertragtede spillere udenfor The Big Six-klubberne i 2010,  men da han endeligt fik chancen for at forlade Aston Villa, var han ikke i tvivl.

- Jeg snakkede med Aston Villa-bestyrelsesformand Randy Lerner, som var desperat efter at få mig til at blive i 2010.  Jeg følte, at jeg skyldte ham noget, så jeg blev et år mere, fortæller Young til Manchester Uniteds officielle podcast.

- Senere ringede min agent til mig og sagde; "Hør her, du er i din kontrakts sidste år, og der er et par hold, som er interesseret i dig".  Han nævnte Liverpool, og vi havde allerede forhandlet med Manchester City.

- Så fortalte han, at United også var på banen. Jeg sagde bare: "Hvornår møder jeg Sir Alex? - Hvor kan jeg skrive under?".  Der var ikke andre klubber, jeg ønskede at skifte til.

Dengang var The Red Devils den suverænt mest succesfulde klub i landet, så for Young var der intet at rafle om.  Han gad faktisk ikke engang høre, hvad Liverpool ville tilbyde ham.

- Klubbens historie, spillerne, hvad de havde opnået. Det var stedet, jeg ønskede at være, siger Young.

- Jeg ønskede at tage dertil og sætte mit stempel på klub, som er den største for mig i verden. Da min agent bragte United op... Vi mødtes ikke engang med Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED