Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2021 13:21
You snooze, You lose: Derfor fik Arsenal ikke fat i Championship-stjerne

The Athletic melder, at Arsenal var for sent ude i deres jagt på Emiliano Buendia.


Efter endnu en fantastisk sæson i Norwich skal Emiliano Buendia en tur til Aston Villa, der har slået klubbens transferrekord for at bringe ham til Villa Park.

Arsenal meldte også deres interesse, men det viser sig nu, at de var for sent ude. 

Ifølge The Athletic var Emiliano Buendia en meget interessant spiller for Arsenal, og de afgav også et bud, men på det tidspunkt var det for sent.

Aston Villa havde gjort det klart for Norwich-stjernen, at han var deres førsteprioritet, og afgav et bud kort efter sæsonen var færdigspillet.

Da Arsenal var kommet med deres bud, havde Aston Villa stort set hele handlen på plads, og Emiliano Buendia var klar til at sætte sin underskrift. 

Efter Arsenals første bud blev afvist, valgte de ikke at komme med et nyt og forbedret bud, da Aston Villa allerede var flere skridt foran dem.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED