AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 09:56
Yorke udpeger den perfekte signing: Alle vil frygte United med ham på holdet

Den tidligere Manchester United-angriber er kommet med sit bud på, hvem den ideelle signing for The Red Devils ville være denne sommer.


Manchester United begynder så småt at vise tænder på grønsværen igen, men holdet bliver for alvor frygtindgydende, hvis klubben signer Kalidou Koulibaly denne sommer.

Det fortæller Dwight Yorke i et interview med Stadium Astro.

- Hvis jeg var United og skulle lave en stor signing, så ville jeg helt sikkert hente Koulibaly. Han passer perfekt ved siden af Maguire, og det ville virkeligt være et ordentligt hold med ham, Pogba, Fernandes og de tre angribere, siger Yorke.

- Så bliver vi for alvor et hold, som alle kommer til at frygte. Var jeg Ole, ville jeg gøre alt for at overtale ham om at komme til Old Trafford, for jeg ved, hvor vigtigt det er at have en kvalitetsforsvarer ved siden af Maguire.

Der har været sporadiske rygter om Koulibaly til Manchester United i italiensk presse, og Ole Gunnar Solskjær skulle angiveligt anse senegaleseren som en af verdens fem bedste midterforsvarere.

I nyere tid har det dog særligt været Manchester City, der er blevet sat i forbindelse med Napoli-stjernen. Pålidelige kilder har bekræftet, at The Cityzens har en interesse i at hente ham.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED