AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 12:53
Ydmyg Van Dijk: Jeg er ikke verdens bedste forsvarer

Liverpool-forsvareren føler ikke, at han har mere ret til titlen som verdens bedste forsvarer end andre.


Adskillige fodboldkommentatorer og fans har gennem den seneste sæson udråbt Liverpols fyrtårn i midterforsvaret, Virgil Van Dijk, til at være verdens bedste forsvarsspiller.

Men hovedpersonen selv er ikke meget for at tage titlen på sig, selvom hollænderen nyder sin gode periode.

- Ingen forsvarer kan for alvor tage den titel på sig.  Det afhænger af folks forskellige meninger.  Som spiller skal man bare nyde, når man præsterer, og jeg føler mig godt tilpas for tiden, udtaler Van Dijk i Liverpools officielle kampprogram.

- Selvfølgelig var der mange forventninger til mig på grund af min pris, men det kan du ikke ændre på. Du bliver bare nødt til at præstere på banen og få respekt på den måde. Det har jeg forsøgt siden dag ét, og det er gået ganske fint.

Selv taler Van Dijk ikke med store ord, men de fleste ville nok kalde hans kommentarer for overdrevent ydmyge.  Liverpool-forsvaret er efter Van Dijks ankomst blevet en fæstning, men hollænderen synes selv, at han kan suge meget til sig ved at se sine ligemænd i aktion.

- Der er masser gode midterforsvarere i verden, og jeg nyder at se dem spille. Ser jeg en Champions League-kamp på tv, følger jeg altid med i, hvad midterforsvarerne gør i visse situationer, udtaler Van Dijk.

- Det er altid rart, når folk omtaler dig på en positiv måde, men i det store og hele er det også bare det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED