Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 10:09
Yder mere end de nyder: Her er de 10 mest underbetalte spillere i Premier League

Via Spotrac har vi peget på de 10 spillere, som burde kunne gå til kontraktforhandlinger og kræve en lønforhøjelse med god samvittighed.


Den gennemsnitlige Premier League-spiller tjener i snit et par millioner om året, så penge er generelt ikke en mangelvare i den bedste engelske fodboldrække.

Alligevel er der de spillere, som måske burde tjene mere, hvis han  tager deres præstationer og sammenligner med holdkammeraterne og kollegernes.

Vi har peget på 10 af de spillere, som er underbetalte efter det parameter:

 

Sadio Mané - Ugentlig løn: £100.000

Senegaleseren kommer næppe i pengemangel i dette liv, men når Mohamed Salah tjener det dobbelte, er det fair at kalde Mané underbetalt.

Sidste sæson var han om noget endnu vigtigere end egypteren.

 

Trent Alexander-Arnold - Ugentlig løn: £40.000

Han bliver af mange betragtet som verdens bedste højreback, men han er bestemt ikke verdens bedst lønnede på positionen.

Hans unge alder er med garanti en del af forklaringen; man glemmer nemt, at han stadig blot er 22, selvom han allerede har været i gamet i mange år.

 

Ederson - Ugentlig løn: £60.000

Ederson tjener ikke engang en sjettedel af, hvad David de Gea tjener i Manchester United. Lad lige det sive ind.

 

Declan Rice - Ugentlig løn: £3.000

Om han forlænger med West Ham eller ender med at skifte til Chelsea i den nærmeste fremtid, så kan Rice uden  tvivl se frem til en gevaldig lønforhøjelse snart.

Hans vigtighed for The Hammers taget i betragtning tjener han forsvindende lidt.

 

Dominic Calvert-Lewin: - Ugentlig løn: £20.000

Everton-topscoreren skrev for nyligt under på ny kontrakt med klubben, og vi er lidt i tvivl om, hvorvidt han tjener mere end £20.000 i dag.

Fortsætter han sin nuværende målform, bør Everton i hvert fald overveje at tildele ham mere, for så kommer han til at tiltrække interesse fra større klubber.

 

Phil Foden - Ugentlig løn: £12.000

Manchester City-stortalentet er stadig så ung, at £12.000 hver uge er vanvittigt mange penge, men han bliver gradvist mere og mere vigtig for Pep Guardiolas mandskab, og det nemt at se, hvor hypen stammer fra.

 

Raul Jimenez - Ugentlig løn: £41.000

Mexicaneren er blandt de bedre betalte spillere i Wolves, men taget i betragtning af efterspørgslen på ham, kunne han uden tvivl tjene det dobbelte eller mere for en klub som Manchester United eller Juventus.

 

Adama Traoré - Ugentlig løn: £43.000

Samme princip gør sig gældende for Traoré, efter han for alvor fik sit store gennembrud sidste sæson. Fortsætter han sin udvikling og bliver ved med at tilføje mere slutprodukt, burde han kunne tjene markant mere i fremtiden.

 

Scott McTominay - Ugentlig løn: £20.000

Manchester United har det med at betale enormt høje lønninger - også til spillere, der ikke har fortjent dem. McTominay er undtagelsen.

 

Hele Sheffield United-holdet minus Phil Jagielka

Mere end halvdelen af Blades-spillerne tjener mindre end £10.000 om ugen. De går ikke fattige i seng, men Sheffield United er den klub, der bruger færrest penge på spillerlønninger.

Til gengæld bruger de en uforholdsmæssigt stor andel på at aflønne Phil Jagielka, der tjener £50.000 hver uge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED