AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 11:40
Xhaka melder sig klar til at spille for Arsenal igen

Granit Xhaka slår fast, at han igen er klar til at tørne ud for the Gunners.


Granit Xhakas fremtid har fyldt en del i de engelske medier efter schweizerens meget omtalte udskiftning mod Crystal Palace, der som bekendt endte med at koste ham anførerbindet i klubben.

Xhaka har ikke spillet for Arsenal siden da, og for nyligt udtalte Unai Emery, at han ikke ved, om midtbanespilleren har spillet sin sidste kamp for klubben.

Nu tager schweizeren dog bladet fra munden og slår fast, at han er klar til at spille: 

- Du kan være sikker på, at jeg vil fortsætte med at kæmpe og vise mit værd til træning. Jeg føler, at episoden mod Palace er blevet ordnet, og jeg er klar, udtaler han til det schweiziske medie Blick. 

- Jeg har det godt igen, og jeg ser frem til min næste opgave. 

Midtbanespilleren åbner samtidig op om den famøse udskiftning mod Palace: 

- Da jeg mit trøjenummer lyste op på fjerdedommerens tavle, begyndte vores egne fans at juble helt vildt, hvilket ramte mig hårdt. Det var meget smertefuldt og frustrerende. 

- Jeg kan stadigvæk ikke forstå sådan en reaktion og den ekstreme fjendtlighed, der er rettet mod mig. 

- Jeg har meget respekt for fansene, og hvis deres kritik er fair, kan den får dig til at gro som atlet.

- Jeg kan sagtens håndtere kritik, men når du sviner din egen anfører til og bander ned mod ham, så vil det bare skabe en dårlig atmosfære for det hold, som du støtter. Det giver ingen mening for mig, og det svækker holdånden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED