Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 16:35
Wright: Der er noget helt galt ved at Arsenal-spiller starter kamp efter kamp

Arsenal-legenden mener, der er nogen fundamentalt i vejen ved, at så meget ansvar hviler på Bukayo Sakas skuldre.


Nogle ville kalde det et skulderklap, men Ian Wright føler, det er et sidespor, at Bukayo Saka konstant bliver kaldt i aktion for Arsenal i denne sæson.

Det 19-årige stortalent har allerede haft 11 optrædener for The Gunners i denne sæson, så kun tre andre Arsenal-spillere har fået flere minutter på banen end den unge englænder.

Det burde bare ikke være sådan, at Arsenal er så afhængige af så ung en spiller, mener Wright.

- Han er kun 19, men han er Arsenals mest kreative spiller. Jeg synes, der helt fundamentalt er noget i vejen, når han bliver nødt til at spille så hyppigt for at hjælpe et hold som Arsenal med at vinde, siger Wright i sin egen Podcast, The Wrightys House Podcast.

- Det er endnu mere forkert, når en spiller som Mesut Özil ikke engang er i stand til at få et trøjenummer.  Der er alt for meget pres på en så ung spiller.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED