AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 14:08
Wow: Denne statistik viser Fodens vanvittige talent

Phil Foden er involveret i rigtig mange mål for Manchester City.


Phil Foden har længe været skreget ud som et kæmpetalent, og nu viser englænderen hvorfor.

Mod Liverpool torsdag aften leverede han både en scoring og en assist, og derudover bidrog han med et stenhårdt arbejde i presspillet.

Og statistik fra Opta viser, at den 20-årige midtbanespiller gennem et stykke tid nu har været en afgørende spiller for Manchester City.

I de seneste 24 kampe har han således været direkte involveret i 19 mål på tværs af alle turneringer. Det er blevet til ni mål og ti assists af stortalentet.

Roserne er også dalet ned over Foden i løbet af den seneste tid, og han ligner for alvor en spiller, som Pep Guardiola kan sætte sin lid til, når David Silva forlader Manchester City efter denne sæson.

Mod Liverpool udfyldte Foden endda også roller som højre kant og falsk 9’er, og Guardiola har udtalt, at han også vil træne Foden som 6’er i fremtiden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED