AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 21:30
Woodwards Værste XI: Her er United-chefens dårligste signings

De er i hvert fald dårlige signings fra et finansielt synspunkt.


Ed Woodward er ofte målet for Manchester United-tilhængernes kritik under transfervinduerne, når den ventede signing af Bruno Fernandes eller Jadon Sancho udebliver -  for blot at nævne nogle eksempler.

Kritikken er måske ikke altid retfærdiggjort, men Manchester United-bestyrelsesformanden har begået sine fejl på transfermarkedet og har haft en stejlt indlæringskurve, siden han erstattede David Gill på posten i 2013.

Football 365 har her taget et kig på nogle af de værste signings, Woodward har begået, hvis man ser på dem fra et finansielt synspunkt.

Målmand: Vanja Milinkovic-Savic -  Tab: £1,25 millioner.

Manchester United hentede faktisk Sergej Milinkovic-Savics lillebror tilbage i 2014, men efter blot halvandet år i Manchester blev kontrakten ophævet, før serberen nogensinde nåede at få beskidte handsker.

Højreback: Guillermo Varela - Tab: £2 millioner

FC København-backen var Woodwards første rekrut i spidsen for Manchester United og nåede at spille fire kampe under Van Gaal, inden han blev udlejet af Mourinho.

Derfra gik det ned af bakke for uruguyaneren, og en fadæse med en tatovering, som der gik infektion i, ødelagde fuldstændig hans mulighed for at slå igennem for Eintracht Frankfurt.

Derefter gad Manchester United heller ikke forlænge med ham.

Midterforsvarer: Ander Herrera - Tab: £29

Nej, Herrera er ikke midterforsvarer, men han spillede i en tremandsbagkæde for Manchester United én gang, så vi smider ham ind alligevel.

Manchester United-fansene ønskede, at man forlængede hans kontrakt, men det virkede ikke til, at klubledelsen gjorde meget for at sikre Herrera i længere tid.

Derfor forlod han klubben på en fri transfer.

Midterforsvarer: Bastin Schweinsteinger - Tab: £6,7 millioner

Tyskeren spiller nu ofte sweeper for Chigago Fire, så han får også en plads i midterforsvaret her.

Det lød som en fed transfer, men Schweinsteigers skifte kom fem år og adskillige skader for sent.  Mourinho havde i hvert fald ikke plads til ham i sin trup, så han fik tilladelse til at forlade klubben på en fri transfer.

Venstreback: Marcos Rojo - Tab: Vi ved det ikke endnu

Manchester United betalte Sporting Lissabon knap £18 milliner for den argentinske forsvarer, som ser ud til at være på vej væk -  i hvert fald på en lejeaftale.

Der er rygter om, at Manchester United forlanger omkring £15 millioner, men der er ingen grund til at tro, at nogle klubber er klar på at betale den pris.

Central midtbanespiller: Marouane Fellaini - Tab £17 millioner

Han blev Moyes' første rigtige signing og blev bestemt aldrig nogen særligt populær skikkelse på Old Trafford.

Han scorede dog nogle vigtige mål og kæmpede altid for holdet, men Solskjær havde ikke meget fidus til ham og lod ham skifte for knap £10,5 millioner til Kina.

Midtbanespiller: Morgan Schneiderlin - Tab: £1 million

Jeg ved snart ikke, hvad der er dummest.  At Manchester United og Ed Woodward købte franskmanden for £26 millioner, eller at Everton var klar på at betale £24 millioner for ham halvandet år senere.

Højrekant: Angel Di Maria - Tab: £16 millioner

Det lød som en god transfer på papiret, men Angel Di Maria ønskede aldrig skiftet til Manchester United, og han virkede helt ude af sin komfortzone under Louis Van Gaal.

Det stod hurtigt klart, at det ikke ville komme til at fungere, så da Woodward solgte ham et år senere med et tab på "blot" £16 millioner,  blev det slet ikke anset som nogen dårlig handel.

Venstrekant: Alexis Sanchez - Tab: Ikke til at vide endnu

Handlen mellem Arsenal og Manchester United for Alexis Sanchez og Henrikh Mhkitaryan var £35 millioner værd, men de færreste havde forudset, at Sanchez ville være SÅ ringe.

Set i bakspejlet var det dog dumt at give ham så astronomisk en løn, og der er ingen tvivl om, at Manchester United kommer til at sælge ham billigt på grund af den - hvis man da nogensinde slipper for ham.

Angriber: Romelu Lukaku - Tab: £2 millioner

Woodward fortjener måske næsten ros her.

Manchester United nægtede at bukke under for Inters mange latterlige og underligt strukturerede bud på belgieren, men takkede ja, da den italienske storklub endeligt hostede op med pengene.

Dermed fik man næsten alle pengene, som man i sin tid betalte Everton, tilbage.

Angriber: Memphis Depay - Tab: £9 millioner

Man forventede store ting af den dengang unge Memphis Depay, men ser man bort fra en række kampe mod Club Brügge og FC Midtjylland, så var han ude på dybt vand i Premier League dengang.

Han har efter sit skifte til Lyon for £16 millioner taget revanche, og Manchester United har angiveligt en tilbagekøbsklausul på ham, selvom han nok næppe er en opgradering på venstrekanten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED