Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 12:38
Woodward ville byde £100 mio i 2018: Nu er United efter stjerne igen

David Ornstein fra The Athletic beretter, at Manchester United har en ganske reel interesse i at hente en af de mest velansete forsvarsspillere i verden.


Manchester United har en oprigtig interesse i at signe Raphael Varane fra Real Madrid til sommer, men den spanske storklub kommer til at kæmpe til sidste blodsdråbe for at beholde ham.

Det beretter respekterede David Ornstein for The Athletic.

Mens transferguru brugte weekenden til at afvise spansk presses rygter om, at Sergio Ramos er på vej til Old Trafford, så har flere pålidelige engelske medier i nyere tid skrevet, at Varane var iblandt feltet af midterforsvarere, som The Red Devils har kig på forud for sommertransfervinduet.

Sommeren før José Mourinhos fyring var Ed Woodward angiveligt villig til at sanktionere et £100 millioner bud på netop den franske forsvarer, og nu tyder det på, at Woodward måske kan få chancen for at give det grønne lys på ny.

Men situationen har ændret sig en del siden sommeren 2018. Transferpriserne er lavere nu, og den franske verdensmester har til sommer kun 12 måneder tilbage på sin kontrakt med Los Blancos.

Det betyder immervæk, at spanierne er under er vist pres for at sælge, hvis de vil undgå at risikere at miste ham kvit og frit i sommeren 2022. Ifølge Ornstein er Real Madrid dog villige til næsten at kæmpe til sidste blodsdråbe for at beholde sin stjerneforsvarer, selvom det sikkert vil kræve en kolossal kontraktforbedring at lokke den 27-årige til at blive.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED